Despre noi

Cleo Massage a fost conceput pentru toti cei care isi doresc un MASAJ BUN, bine executat de fete senzuale, talentate, care adora sa te rasfete. Pentru noi lucrul cel mai important este ca TU sa te simti bine! Sa te relaxezi si sa te bucuri de fiecare moment! Traim intr-o lume nebuna in care iti doresti clipe pentru a fi TU insuti. Calm, destins, relaxat.

Ambianta

in atmosfera de poveste te asteapta o umbra mladioasa, conturul unui trup nud, pe care il poti vedea partial datorita luminii difuze, dar il poti simti lipit de tine in timpul dansului ametitor, body to body. Auzi soapte neintelese...
Te invitam sa ne calci pragul salonului de masaj erotic - Cleo pentru a descoperi servicii de masaj erotic de cea mai inalta calitate. Printre numeroasele saloane din Cluj Salon de masaj erotic, Cleo se mentine in top datorita serviciilor high class. Cleo - o incursiune intr-un domeniul Tabu, al placerii si al desfatarii. Locatie discreta, fete frumoase si servicii de masaj erotic la standarde inalte.

Sedinta de masaj erotic este un ritual de remodelare a viziunii despre lume, generand ganduri pozitive si o stare de spirit armonioasa. Pornind de la premisa ca energia umana fundamentala este cea sexuala, energie ce trebuie amplificata si rafinata, inteleptii Orientului Antic au dezvoltat arta atingerii, arta masajului erotic. Stimularea prin atingere determina limbajul trupului, care este de multe ori mai eficient decat limbajul verbal in sine.

Important

Saptamana aceasta reduceri de 50% pentru cupluri la sedinta de masaj erotic! Vino impreuna cu partenera ta la salonul nostru si veti beneficia de experienta erotica a maseuzelor noastre!!! Cele mai frumoase si senzuale fete din Cluj.

Reguli de bun simt

Toate maseuzele si hostess-ul vor fi tratate cu respect, iar incalcarea acestei reguli va duce la intreruperea serviciilor fara returnarea banilor.
"Intre un nu si un da al unei femei nu incape un varf de ac" - cunoastem aceasta cugetare, dar la noi un nu inseamna NU !
Lucrul cheie de inteles despre refuz este ca toata lumea il intampina la un moment dat. S-a spus ca daca nu risti niciodata sa fii refuzat, nu vei castiga niciodata. In lume exista o enorma varietate de gusturi, ceva ce tu consideri a fi un defect poate fi considerat de catre altcineva o chestie excitanta. Daca maseuzele noastre refuza avansurile sexuale nu trebuie sa va simtiti ofensati, dar nu oferim si nici nu incurajam raporturile sexuale intre angajatele noastre si clienti, corpul maseuzelor le apartine, asadar va rugam nu le stanjeniti cu cererea de servicii "extra" sedintei de masaj erotic.

Zeitele seductiei Cleo Masaj

dame de companie
0740 176 620

Trimiteti un mesaj

Introduceti un telefon si un email valid, iar mesajul nu trebuie sa fie gol.